´╗┐

Auditie woensdagavond 3 juli

Mind Mix is op zoek naar extra spelers uit Nijmegen en omgeving die het ook leuk vinden om nabesprekingen met leerlingen te begeleiden.

We zoeken spelers voor deze voorstellingen:

Heb je interesse? Lees dan de hele vacaturetekst goed door en stuur voor woensdag 12 juni (eerder is fijner!) je motivatie en CV naar info@mindmix.nl.


Wat en voor wie is Mind Mix?

Mind Mix hanteert een actieve en creatieve aanpak om jongeren te betrekken bij diverse actuele maatschappelijke en sociale thema's. Met prikkelende voorstellingen en interactieve workshops maken we onderwerpen als seksuele diversiteit, discriminatie en sociale beïnvloeding verrassend eenvoudig bespreekbaar.

Mind Mix stimuleert jongeren op positieve wijze om kritisch na te denken over de oorsprong van hun eigen meningen en opvattingen. Meer inzicht in zichzelf en de wereld om zich heen stelt jongeren in staat om ruimer te gaan kijken en denken.

Daarnaast traint Mind Mix professionals, zodat ook zij maatschappelijke thema's bespreekbaar kunnen maken met jongeren.

Mind Mix heeft aanbod voor leerlingen, docenten en organisaties en bedrijven. Bekijk hieronder in één oogopslag al onze voorstellingen of al onze workshops, of gebruik ons menu om op doelgroep, niveau en/of thema te zoeken.
Al onze theatervoorstellingen op een rij


Al onze workshops op een rij